miercuri, 29 aprilie 2009

Crin Antonescu si Petre Roman

A fost anuntat astazi faptul ca Crin Antonescu l-a ales pe Petre Roman pe post de "consilier politic" pe partea de idei si strategie, atat pentru europarlamentare cat si pentru prezidentialele din toamna. O alegere extrem de proasta, dupa parerea mea. Atat din punct de vedere al sfaturilor ce vor fi oferite de catre ex-leader-ul PD cat si din punct de vedere al imaginii. I-o fi spus Petre Roman "Crin, esti cel mai bun" si Antonescu l-a crezut?

2 comentarii:

Marius Mina spunea...

Nici eu nu ma declar entuziasmat de "Petre esti cel mai bun".Dar de multe ori dusmanii dusmanilor tai pot fi mai eficienti decat cianura.

Marius Mina spunea...

In fapt un simplu WAX . O sinecura de mangaiat mega-orgoliul d-lui Petre Roman , (ce initiale predestinate...) si al celor pe care inca-i mai reprezinta. Nesemnificativ. Un compromis necompromitator pt Crin Antonescu . Nu cred ca P.R. va avea de fapt ceva de facut/spus, dansul e oricum mult prea ocupat cu fetita lui ca sa mai aiba vreme de campanie "la firul ierbii". Probabil cateva intalniri quasi-protocolare, destinse, poze sa dea bine-n presa, 2-3 declaratii si cam atat.