luni, 6 iulie 2009

Antonescu = Iliescu??? Bleah!!!!

Cea mai sinistra informatie aparuta in presa in ultima perioada. O citesc in Cotidianul. Doamne Dumnezeule! Mi s-a zbarlit pielea pe mine! Cotidianul citeaza dintr-un document intern al PNL: O zonă de adresabilitate specială priveşte acea parte a electoratului PSD care vede în Mircea Geoană un candidat slab, duplicitar şi predispus la compromis cu Traian Băsescu. Acest electorat ar putea fi atras de calităţile de om echilibrat, cinstit şi onest politic ale lui Crin Antonescu, pe care într-o perioadă trecută le-am regăsit la fostul preşedinte Ion Iliescu. O altă categorie-ţintă o reprezintă pensionarii, foşti votanţi ai PSD, care pot face o comparaţie între nivelul lor de trai din timpul guvernării liberale şi situaţia actuală. M-am ingrozit citind mizeria asta. Cine este acel "strateg" care a debitat astfel de idiotenii? Si ca le-a debitat n-ar fi nimic, dar le-a mai pus si pe hartie. Cu aceasta ocazie, Antonescu a reusit sa-si compromita absolut orice sansa la prezidentiale. Si probabil si-a si dat seama de asta, ca a venit cu urmatoarea declaratie halucinanta: "că el va rămâne preşedinte al partidului şi după prezidenţiale, şi că el va fi cel care va decide cu cine se negociază guvernarea". Ce sa mai, varza in toata regula.

In pot trage decat concluzia ca, inzestrandu-l pe Antonescu cu asemenea strategi si o asemenea strategie de comunicare, conu' Dinu si-l doreste cu adevarat pe Geoana la Cotroceni. Pacat, eu chiar am crezut in sansele lui Antonescu.

Update de la Hotnews:
Am gasit documentul integral. Nu poarta nicio semnatura, din pacate. Nu de alta, dar as fi vrut sa stiu si eu cui ii fac urarea sincera: "Sa mori infipt in tepele lui Basescu din Piata Victoriei, idiot sinistru!"

9 comentarii:

niku_elektriku spunea...

radu, apreciez, in sfirsit, spiritu' critic aparut si la tine; te stiam ca esti de orientare liberala, si erai mai usor cu critica'n directzia aia...
io azz l'am 'ngiurat pe basescu !

e timpu' de'o constructzie noo, partidele actuale fiind iremediabil virusate.

Marius Mina spunea...

Asta e un tzignal calar catre o parte din electoratul PSd care nu ar vota oricum cu Geoana.Iliescu , voalat sau nu, l-a cam apreciat pe Crin Antonescu public...asta ce-o fi?

Riddick spunea...

Se confirma apropierea aripii Iliescu de PNL, dorinta expusa de Quintus la un interviu la Realitatea, cu Turcescu. S-ar putea sa se ajunga la candidatura Oprescu, asumata deschis de PNl si PSD. Asta este...

CRadu25 spunea...

@niku_elektriku: Nu-i vorba de spirit critic, ci de realism :). Nu poti zice la nesfarsit "ai mei sunt mai buni, las' ca-si revin ei". Si da, cumva clasa politica ar trebui cumva renovata, dar recentele evenimente ne arata ca cei din esalonul doi prind tare repede apucaturile actualilor "seniori".

@Marius Mina: Nu stiu ce e, dar stiu ca e pierderea totala a electoratului dreptei. Cand pe linie oficiala de partid se face asocierea cu exponentul "comunismului cu fata umana" ai terminat-o cu orice pretentii liberale.

@Riddick: Nu este exclus un "jolly joker" Oprescu. Dar raman la ideea mea ca o anumita parte a PNL il prefera pe Geoana. Pasul unu a fost candidatura lui Duda. Pasul doi asta. Oprescu este capabil prin firea lui zgubilitica sa rastoarne multe calcule atent asezate.

Unknown spunea...

Toate valurile facute in jurul lui Antonescu se vor sparge de mal si nu vor lasa nimic in urma. Practic vorbind, nu se ridica un candidat dintr-un articol publicat o data intr-un cotidian. E nevoie de timp, de experienta, de actiuni in care acel candidat sa fie implicat si sa arate ca poate /vrea sa faca ceva. In concluzie, Antonescu nu are sanse la presedintie.

Anonim spunea...

Asa, si vi se pare ca PSD are consultanti mai buni??? Nici macar de o manipulare decenta nu mai poti avea parte in tzara asta: http://www.apahideanu.ro/2009/07/nici-macar-de-o-manipulare-decenta-nu.html

Adi Zabava spunea...

Mie mi-a stat inima cand am auzit ce nou consilier are Antonescu: Aurelian Pavalescu

Lilick Auftakt spunea...

Iti scriu putin cam tarziu...

In ultima vreme Basescu a atacat electoratul rural, si e pe cale sa faca o substitutie majora de electorat.

Deja multi pesedisti de la tara il voteaza. Orfanii de Tatuc. Din cauza asta si Geoana are procentul sub partid.

E normal ca liberalii sa incerce si ei, oarecum, sa atinga electoratul rural. Nu cred ca vor reusi. Basescu e mult mai potrivit sa il inlouiasca pe Iliescu. Dar ceea ce ai citit e o astfel de incercare.

Adica ceea ce Basescu face deja, liberalii doar isi doresc. Stai linistit, fara sanse. :)

Anonim spunea...

antonescu echilibrat, obiectiv? mi se face rau de la stomac...din pacate pnlul va disparea dupa alegerile din noiembrie...